Een unieke muzikale beleving

Duo Sister Sister Unieke muzikale beleving
Duo Sister Sister: unieke muzikale beleving

Duo Sister Sister is zoals de naam doet vermoeden een muzikaal duo bestaande uit twee zussen; Yonina en Melissa Hendriks. Sinds 2009 vormen zij een muzikaal duo. Het coverduo Sister Sister zorgt voor een unieke muzikale beleving, of het nu een bruiloft, bedrijfsfeest, winkelopening of de feesttent is.

De zussen zingen tweestemmig maar ook solo. Duo Sister Sister zingt samen mooie, leuke en bekende covers. Ze zijn dus muzikaal ijzersterk, met een breed repertoire. Of het nu Nederlandstalig, Engelstalig of Duits is, het coverduo maakt er een feestje van.

Hét coverduo

Voor popmuziek, country, classic rock en nederpop bent u bij hét coverduo Sister Sister dus aan het juiste adres. Van Abba tot Tina Turner en van Melissa Etheridge tot André Hazes. Dus het repertoire is breed. Zo Check het Youtube kanaal voor beeldmateriaal maar ook op Facebook.

Melissa en Yonina verzorgen een avondvullend programma voor uw bedrijfsfeest maar ook een half uur in de feesttent. Ook op een bruiloft weet hét coverduo Sister Sister de gevoelige snaar te raken tijdens de plechtigheid ook te knallen op het feest. Akoestisch brengen zij een serenade voor de jarige, jubilaris of op de opening van uw winkel, galerie, expositie maar ook op een markt. Meer over dit muzikale duo vind u hier

Duo Sister Sister zingt akoestisch, met muziekband of met een volledige liveband.

De laatste uitgebrachte singe CD is ‘Daydreams’.

Bestel CD single