Sister Sister

Een unieke muzikale beleving

Duo Sister Sister Unieke muzikale beleving
Duo Sister Sister: unieke muzikale beleving

Sister Sister is zoals de naam al doet vermoeden een muzikaal duo bestaande uit twee zussen: Yonina en Melissa Hendriks. Sinds 2009 vormen zij een muzikaal duo. Sister Sister zorgt voor een unieke muzikale beleving, of het nu een bruiloft, bedrijfsfeest, winkelopening of in een feesttent is.

De zussen zingen tweestemmig maar ook solo. Sister Sister zingt samen mooie, leuke en bekende covers. Ze zijn dus muzikaal ijzersterk, met een breed repertoire. Of het nu Nederlandstalig, Engelstalig of Duits is, Sister Sister maakt er een feestje van.

Van alle markten thuis!

Voor popmuziek, country, classic rock en nederpop bent u bij Sister Sister dus aan het juiste adres. Van Abba tot Tina Turner en van AC/DC tot André Hazes. Dus het repertoire is breed. Check het Youtube kanaal of Facebook voor beeldmateriaal.

Melissa en Yonina zijn te boeken voor een avondvullend programma voor uw bedrijfsfeest, maar ook voor een half uur in de feesttent zorgen zij voor een feestje! Op een bruiloft weet Sister Sister tijdens de plechtigheid een gevoelige snaar te raken, en daarna flink te knallen op het bruiloftfeest. Ook voor akoestische sessies (jarige, jubilaris, opening winkel), kunt u bij Sister Sister terecht. Kortom, van alle markten thuis.

Meer over Sister Sister vindt u hier

Sister Sister zingt akoestisch, met muziekband of met een volledige liveband.