Meer over hét muzikale coverduo

Yonina

Yonina zingt al van jongs af aan in verschillende bands. Samen met Melissa vormt ze sinds 2009 een muzikaal duo. Veel covers heeft het duo zich eigen gemaakt met een tweestemmige composities zo staan zij inmiddels bekend als ‘hét muzikale coverduo Sister Sister’

Melissa

Melissa staat al op planken sinds ze kan lopen. Met haar gitaar begeleid ze het duo tijdens akoestische optredens en verschillende covers. Geef haar een instrument en ze speelt er op alsof ze niet anders heeft gedaan.

Het muzikale coverduo Sister Sister zingt voornamelijk country, pop, nederpop en classicrock. Ze hebben zelf ook een aantal nummers opgenomen zoals ‘Ik zoek jou’ en ‘Another Fast love’ en ‘Daydreams’

Duo Sister Sister heeft een eigen YouTube kanaal. Wordt lid van het YouTube kanaal van duo Sister Sister en blijf daarbij op de hoogte van de activiteiten.

De Facebook pagina van duo Sister Sister vind je hier. Regelmatig worden nieuwe aankondigingen via Facebook gedaan. Ook vindt u hier foto’s, filmpjes en andere wetenswaardigheden over Duo Sister Sister. Volg duo Sister Sister op Facebook.